Theaterbon (Chèque-Cadeau)

De programmering van het Théâtre National telt meer dan 30 producties waaronder een groot aantal geschikt zijn voor een niet-Franstalig publiek (dans, circus, muziek, voorstellingen in een vreemde taal of in het Frans met Engelse boventitels) -> 'multilingual audience'.
Onze theaterbonnen zijn voor uw bedrijf een manier om originele cadeaus en incentives te schenken. De cheques ter waarde van min. 5€ zijn 1 jaar geldig en kunnen bij de ticketbalie worden ingeruild voor plaatsen voor een voorstelling naar keuze.

Business Seats

Vanaf 25 gasten biedt het Théâtre National uw bedrijf de beste zitplaatsen in onze zalen, alsook een gepersonaliseerd onthaal.

Afhankelijk van uw verzoeken en van het aantal deelnemers zijn onder meer de volgende opties mogelijk: een aangepaste barservice, een receptie of een walking dinner, een inleiding bij een voorstelling, een kijkje achter de schermen van het Théâtre National of nog een diner in het restaurant van het theater voorafgaand aan de voorstelling.

Zaalverhuur

Met twee toneelzalen (750 en 250 zitplaatsen) en ruime receptieruimtes (600 m2), biedt het Théâtre National ruime mogelijkheden voor het organiseren van evenementen voor maximaal 750 personen.

Contact 

Martine Notté
tel: 02/274.23.24
mnotte@theatrenational.be