Covid Safe Ticket vanaf 5 oktober

Vanaf 5 oktober word je verzocht om je Covid Safe Ticket (op uw smartphone of in gedrukte vorm) te tonen alvorens het theater binnen te komen.

Alle informatie omtrent het Covid Safe Ticket is beschikbaar op de website covidsafe.be.

Aanvullende maatregelen

  • Op verschillende plaatsen zal handgel beschikbaar zijn.
  • Er zal geen garderobe zijn.
  • De lucht zal regelmatig worden ververst en afgevoerd om het aanbevolen CO2-niveau te handhaven.
  • Online tickets bestellen of telefonisch reserveren met elektronische betaling wordt aanbevolen.
  • Ter plaatse wordt de voorkeur gegeven aan elektronische of contactloze betalingen. Contante betalingen moeten zoveel mogelijk worden vermeden. De betaalterminals zullen worden gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Gemeenschappelijke ruimtes (kamers, toiletten, gladde oppervlakken) zullen worden gedesinfecteerd.

Het Théâtre National Wallonie-Bruxelles verkreeg het Brussels Health Safety Label

De sector wil alle kansen grijpen om zijn activiteiten te hervatten in de best mogelijke omstandigheden. Daarom hebben het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en visit.brussels een veiligheidslabel voor gezondheid gelanceerd, dat ontworpen werd in samenwerking met de internationale certificeringsmaatschappij SOCOTEC. Het doel is eenvoudig: nationale en internationale bezoekers vertrouwen geven in de kwaliteit en de veiligheid van de Brusselse toeristische infrastructuur.

Het protocol dat aan de basis ligt van dit label, werd opgesteld in nauwe samenwerking met de federaties en partners in de toeristische sector. Het zal evolueren in overeenstemming met de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad om zo de sector tijdens de komende maanden te blijven ondersteunen.