Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Les Ami·es du Théâtre National Wallonie-Bruxelles

De identiteit van het Nationaal Theater komt tot stand door de inbreng van onze teams en artiesten. Ik ben ervan overtuigd dat wij u, ons trouw publiek, nodig hebben om het nog steviger te verankeren en nog meer tot zijn recht te laten komen in het hart van Brussel, in Wallonië en ook daarbuiten. U bent immers de ambassadeur van onze kunstenaars, hun talent en onze activiteiten in hun geheel.

Pierre Thys, Algemeen en Artistiek Directeur

De Association des Ami·es du Théâtre National, opgericht in 1951, liet al verscheidene jaren weinig van zich horen. Onder impuls van de nieuwe Algemeen en Artistiek Directeur wil het team van het Théâtre National Wallonie-Bruxelles deze vereniging nieuw leven inblazen en terug laten opbloeien. Omdat we allemaal vrienden nodig hebben.

Als u vandaag toetreedt tot de Ami·es du Théâtre National, krijgt u de kans om uw steentje bij te dragen tot de versterking van de positie van het Théâtre National en zijn artiesten op de Belgische en internationale scène van de podiumkunsten. Tegelijk neemt u ten volle en op een bevoorrechte manier deel aan het leven van het Théâtre, zijn programmatie en zijn artistieke ontwikkeling. U zult deel uitmaken van een ambitieus project, zowel op cultureel als op sociaal gebied, en er ambassadeur van worden.

Het Théâtre National kijkt naar het heden. Met uw hulp bouwen we ook aan de toekomst en geven we vorm aan onze gemeenschappelijke verbeelding.

Het lidmaatschap (80€ / 40€ voor wie jonger is dan 35 jaar) biedt de volgende voordelen:

  • Uitnodiging voor een seizoenvoorstelling gereserveerd voor Vrienden;
  • Voorrang bij de aankoop van abonnementen en tickets;
  • Uitnodiging voor 3 premièrecocktails samen met de artiesten;
  • Exclusieve deelname aan een uitstap naar een Belgische partnerinstelling;
  • Exclusieve toegang tot een maaltijd met Vrienden in het TN ter gelegenheid van een bijzondere voorstelling die een visitekaartje zal zijn voor het seizoen;
  • 2 × 2 uitnodigingen op een voorstelling naar keuze voor de Vrienden van Vrienden.

Het team van de vereniging Ami·es du Théâtre National beantwoordt al uw vragen: amies@theatrenational.be.

© Théâtre National Wallonie-Bruxelles