Ingevolge de vele maatregelen die zijn genomen in de strijd tegen het Coronavirus, zien we ons genoodzaakt om alle publieke optredens en activiteiten te annuleren die aanvankelijk tot 15 januari waren gepland. Meer informatie.

 

De Rencontres Théâtre Jeune Public bieden elk jaar de gelegenheid aan Frans- en Duitstalige Belgische gezelschappen om hun creaties voor te stellen aan Belgische en internationale professionals uit de sector.

Omdat het deze zomer niet mogelijk was om in Huy te spelen, worden ze dit jaar op twee momenten georganiseerd: van 3 tot 10 november in Luik en van 26 tot 30 december in Brussel (in plaats van het Festival Noël au Théâtre). Voor Brussel zijn er niet minder dan 18 voorstellingen te beleven in de zalen van de partners die bij het evenement betrokken zijn: het Théâtre La montagne magique, La Balsamine, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Le Rideau de Bruxelles, Centre culturel Jacques Franck, La Maison des cultures et de la cohésion sociale de Molenbeek, Théâtre Mercelis, Les Tanneurs en Pierre de Lune/Au Botanique.

Een organisatie van de provincie Luik, de CTEJ (Chambre des Théâtres pour l'Enfance et la Jeunesse) en de Federatie Wallonië-Brussel.

Kalender

  • Zaterdag
  • Zondag
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag