Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles
21.09.2024 · 20:45

Chevalier surprise
+ FAME djset

Soirée
Een double bill voor een openingsavond.
Aansluitend op de voorstellingen van Hamlet en Ruuptuur een “boogie punkrockconcert met vakbondsfrasering”, gevolgd door een levendige dj-set.

Chevalier Surprise is de boogie punk rock band met een syndicale frasering, ontstaan op initiatief van Rémi Rotsaert (Dalton Télégramme, Balimurphy, Ginger Bamboo), begeleider van de muziekworkshop van vzw Zone-Art. De band kwam tot leven in december 2017 dankzij een samenwerking tussen de artiesten van de vereniging, hun begeleider/muzikant Rémi Rotsaert, en muzikant Jérémy Alonzi (The Experimental Tropic Blues Band, Ginger Bamboo). In 2020, als een neveneffect van het coronavirus, veranderde Rémi Rotsaert van richting en verliet de formatie die hij had opgericht, waardoor hij de teugels overliet aan Jérémy Alonzi, die in december 2021 werd vergezeld door David D’Inverno (The Experimental Tropic Blues Band) op drums. De band biedt een explosieve cocktail van gitaren en rauwe poëzie, die doet denken aan The Cramps, B52 of Pierre Rapsat!

DJ Hyppocampo is een uitstekende bar-DJ die altijd op zoek is om een congalijn te creëren met haar publiek. Dankzij haar ervaring als mediathecaris heeft ze toegang gehad tot een abyssale verzameling vergeten en/of niet-gedigitaliseerde muziekprojecten waarmee ze graag haar mixen samenstelt. Ze is ook lid van het Brusselse collectief Poxcat, dat als doel heeft vrouwelijke DJ's, producers en muzikanten zichtbaar te maken en te promoten door het organiseren van feestelijke evenementen, het uitzenden van radioshows en podcasts.

Kalender

  • - 20:45

Informatie

Plaats

Foyer restaurant

Tarief

Gratis

Le Rideau de saison, Maak & Transmettre · photos : Lucile Dizier, 2024