Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Troika

Troika, deze naam gaven we aan het partnerschap tussen de Munt, de KVS en het Théâtre National Wallonie-Bruxelles. Het stelt zich tot doel om een gemeenschappelijk artistiek programma in de hoofdstad te ontwikkelen. Met dit initiatief willen we onze toeschouwers aanmoedigen om andere theaters of andere plaatsen te ontdekken, institutionele grenzen te overschrijden en de meertalige identiteit van België in al haar verscheidenheid tot haar recht te laten komen.

Dit seizoen is Troika opgesplitst in een tweeluik.

Met Troika Dance bundelen de drie partnerinstellingen al hun dansprogramma’s en bieden ze opnieuw een gevarieerde affiche, met een combinatie van choreografieën waarin we zowel grote namen als rijzende sterren terugvinden.

Tegelijkertijd biedt Troika Diversity het publiek een ruimere keuze aan voorstellingen. De drie partnerinstellingen hebben elk twee topvoorstellingen uit hun seizoen geselecteerd. De Munt stelt twee opera’s voor, terwijl de KVS en het Théâtre National Wallonie-Bruxelles elk twee toneel- of muziektheaterstukken aanbieden.

Als u drie of meer voorstellingen uit een van deze twee abonnementen kiest, waaronder ten minste één in elk huis, krijgt u 20% korting, of zelfs 50% voor wie jonger is dan 30 jaar.

→ Meer info & programmering op www.troika.brussels

Le Rideau de saison, Maak & Transmettre · photos : Lucile Dizier, 2024