Naar hoofdinhoud
Théâtre National Wallonie-Bruxelles

Tarieven

 
Spectacle
Grande production*
Standaard

21 €

30 €

Korting

Onder 30, boven 65 & leerkrachten

17 €

25 €

Minimum

Studenten & werkzoekenden

9 €

9 €

Abo National

Voordelig tarief voor het hele seizoen

13 €

21 €

Le Pass National

5 plaatsen voor 80€
Wanneer je wilt, met wie je wilt!

16 €

16 €

Le Pass à offrir

3 plaatsen voor 45€

Om (jezelf) gelukkig te maken!

15 €

15 €

* Een Grande production is een voorstelling met een zekere allure waarvan de realisatie en/of de organisatie buitengewone middelen vergt. De Grandes productions van dit seizoen zijn Via Injabulo, Sukhishvili, La Dernière génération, ou les 120 journées de Sodome, Péplum médiévalSans tambour en Canine Jaunâtre 3.

Le Pass à offrir

Profiteer voor de feestdagen van de Pass à offrir. Drie tickets tegen het speciale tarief van 45 euro (15 euro per ticket), geldig voor alle voorstellingen in het seizoen 2023·2024. Net als de Pass National, is het flexibel en niet nominatief, kan het alleen of onder begeleiding worden gebruikt, voor één of meer voorstellingen.

Aanbod geldig van 23.11.2023 tot 15.01.2024.

Acheter un Pass à offrir

Abo National

Met het Abo National boekt u uw seizoen en zorgt u ervoor dat u geen enkele vertoning mist. Elke aankoop van 4 voorstellingen of meer geeft recht op het Abo National kortingstarief. Als abonnee kunt u dan het hele seizoen van dit tarief profiteren. Het abonnement staat op naam.

Koop een Abo National

Le Pass National

Met de Pass National schaft u zich 5 plaatsen aan voor de speciale prijs van €80, dus €16 per zitplaats. De pass is flexibel en staat niet op naam. U kunt hem dus gebruiken zoals u het wenst: individueel of in gezelschap, voor één of meerdere optredens. Deze tickets zijn geldig voor alle voorstellingen van het seizoen 2023·2024.

Koop een Pass National


Speciale tarieven

Verenigingen, scholen en hoger onderwijs
Het Théâtre National Wallonie-Bruxelles biedt speciale tarieven. Om hiervan gebruik te maken, kunt u contact opnemen met de bemiddelingsdienst: mediation@theatrenational.be

Studenten van partneruniversiteiten
Studenten van de volgende instellingen voor hoger onderwijs hebben toegang tot het voorkeurstarief van 7 € : Arts2, Conservatoire de Liège, Conservatoire royal de Bruxelles, Cours Florent, École du cirque de Bruxelles, ERG, ESAC, La Cambre, IAD, IHECS, INSAS, P.A.R.T.S., RITCS, Saint-Luc, UCL Saint-Louis, ULB, UNamur.

L’Union des artistes is partner van Théâtre National Wallonie- Bruxelles.
Article 27 www.article27.be
Arsène 50 www.arsene50.brussels

Deze tarieven zijn niet van toepassing op Jours de fête, Urban Dance Caravan, le Festival des Libertés, Scènes nouvelles, Là maintenant, Noël au Théâtre, Une cérémonie, À la scène comme à la ville, Respublika.


Cadeaubon

De cadeaucheque is inruilbaar voor zitplaatsen, passen en abonnementen. De bon heeft een waarde naar keuze (min. 5 €), is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum en is niet op naam. De cadeaubon kan online worden gekocht en gebruikt of via de ticketbalie van Théâtre National.
Koop een cadeaubon online.


Troika

Troika geeft 20% korting (50% voor jongeren onder de 30) op 3 voorstellingen, waarvan minstens één in elk huis.
+ info

Programma en voorwaarden op troika.brussels en op de websites van de partnerinstellingen.
Een aanbod van de Munt, de KVS en het Théâtre National Wallonie-Bruxelles.

Zitplaatsen in de Grande salle

Voor het seizoen 2023·2024 zijn de zitplaatsen in de Grote Zaal opnieuw genummerd. U kunt uw zitplaats zelf kiezen bij de aankoop van je ticket. Zo kun je je bij aankomst rustig naar je plaats begeven: je zitje wacht op je.

Wie tijdig reserveert, verzekert zich van de beste plaatsen.

© Gloria Scorier