Omdat het van het grootste belang is om onze verbondenheid te vrijwaren...

Het Théâtre National sluit zijn deuren voor het publiek tot 15 januari 2021.
Ingevolge de vele maatregelen die zijn genomen in de strijd tegen het Coronavirus, zien we ons genoodzaakt om alle publieke optredens en activiteiten te annuleren die aanvankelijk tot 15 januari 2021 waren gepland.

Toch blijven we hoopvol gestemd

We blijven vooruitkijken en putten moed uit uw steun, uit de vitaliteit van onze artiesten en uit de bereidheid van de teams om zich actief te blijven inzetten.

We kunnen jullie natuurlijk geen voorstellingen aanbieden. Laat dat ons niet beletten om andere dingen met jullie te delen. Er zijn duizend en één manieren om verhalenbouwers een stem te geven. Video's, podcasts, teksten: allemaal ontmoetingen, verhalen en visies op de wereld en op de schepping.

En dan zijn er nog de diverse teams die aan het werk zijn binnen onze muren om de volgende wereld voor te bereiden. Denk niet dat alles vastgelopen is: schijn bedriegt.

Annuleringen, uitwisselingen en terugbetalingen

De voorstellingen van Contes et légendes, L'Errance de l'hippocampe, La Bombe humaineLe Dîner, Pueblo en Wakatt worden geannuleerd. Hetzelfde geldt voor de activiteiten van Saison Libre (vergaderingen, workshops, rondleidingen, enz.).

De volledige lijst van de betrokken activiteiten en alle informatie voor het omwisselen of terugbetalen van tickets zijn hier beschikbaar.